NEVŞEHİR / MERKEZ - Çat İlkokulu

Çat İlkokulu

Adres
ÇAT BELDESİ 15 TEMMUZ MAH. ŞEHİT HAKAN AZKIN CAD. ÇAT ILKOKULU BLOK NO 48 MERKEZ / NEVŞEHİR
Vizyon
Milli kültürle bezenmiş, bilgi çağının gerektirdiği donanım ve teknolojinin etkili kullanımını sağlayarak eşdeğer kurumların ilerisinde başarı düzeyine erişmiş, seçkin ve lider bir kurum olarak, başka kurumlarımıza model olmak.
Misyon
Öğrencilerimize çağdaş bir eğitim vermek amacıyla eğitimi okul öncesinden başlatarak Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen insanlar yetiştirmek, severek gelinebilecek okul ortamı hazırlamak, geleceğimize en kaliteli insanı yetiştirmek için varız. Ülkemizin geleceği olan çocuklarımızın, Türkçeyi güzel konuşabilen, temel hak ve ödevlerinin bilincinde olup ne yaptığını bilen, inceleyen, üreten bireyler olarak, ilgileri ve istekleri doğrultusunda bir üst öğrenime ve hayata hazır olmalarına katkıda bulunmaktır.
Öğretim Şekli :Tekli Öğretim
Ulaşım
Ulaşım toplu taşıma araçları, öğretmen servisi ve şahsi araçlar ile yapılmaktadır.
İl merkezine her saat başı özel halk otobüs seferleri yapılmaktadır.
Çat Kasabası´nda bulunmaktadır.
İl merkezine 8 km uzaklıktadır.